Epic Games анонсувала новий режим королівської битви Fortnite – «Вечірки» / Party Worlds. Він орієнтований на соціальну взаємодію гравців, а не на перестрілки.

Відразу після старту у «Вечірках» будуть доступні дві карти, які Epic Games створювала у співпраці з авторами зі спільноти гри. Це парк розваг Walnut World, у якому можна пограти в цікаві мінііграми та поспілкуватися с іншими гравцями, та Late Night Lounge – щось на кшталт великої зали для клубної вечірки.

У грі Fortnite з’явився новий небойовий режим «Вечірки» / Party Worlds

«Вечірки» / Party Worlds чимось схожі зі звичайними ігровими лобі, але їх призначення – саме відпочинок та спілкування, тут нема переходів до інших «островів» та пошуку нових ігор. Epic Games закликає гравців створювати власні «Вечірки» та показувати їх спільноті. Відправлені на розгляд «Вечірки» не повинні бути страшними, а також не можуть мати фокусу на битвах або заподіювати шкоду. Такі локації повинні фокусуватися насамперед на самовираженні через емоції, графіті, екіпірування або інші механіки. «Вечірки» мають сприяти соціальній взаємодії, дозволяти людям знаходити нових друзів або збиратися зі старими товаришами.

Схоже Epic Games, як і деякі інші великі IT-компанії, збирається побудувати власний метавсесвіт. Чому б ні? Дивовижні концерти з мільйонами глядачів, прем’єри альбомів та фільмів у Fortnite вже відбувалися.