Дешевша версія флагманського смартфону Samsung Galaxy S21 ще не потрапила до полиць магазинів. Але це однин із найцікавіших пристроїв лінійки, адже запозичує немало сильних сторін від топових ґаджетів, при цьому зберігаючи більш доступну ціну. Таким чином цей смартфон є найбільш оптимальним і збалансованим рішенням для дуже великої кількості людей.

Судячи з інсайдерських даних, цьогорічний Fan Edition також буде повторювати флагманську зовнішність. У все ще актуальних моделей S21 блок камер акуратно зливається з рамкою корпусу. На фоні дизайну багатьох сучасних смартфонів, це виглядає доволі оригінально.

На запропонованих рендерах можна побачити стандартні чорний та білий кольори корпусу, а також фіолетовий та зелений.

Фронтальна сторона не сильно вирізняється серед інших, отримавши невеликий виріз у центрі верхньої частини дисплею, сформований у невелику крапку. Якщо вірити чуткам, то діагональ екрану становитиме 6,41 дюйми з роздільною здатністю Full HD+ та підтримкою частоти оновлення зображення у 120 Гц.

В залежності від регіону, S21 FE буде працювати з процесорами Qualcomm Snapdragon 888 або фірмовим Exynos 2100. Об’єм оперативної пам’яті становитиме 8 або 12 ГБ LPDDR5, а накопичувачі формату UFS 3.1 матимуть 128 або 256 ГБ. Серед основних камер у смартфону будуть ширококутний та ультраширококутний сенсори по 12 МП, а також телефото з 8 МП. Фронтальна камера отримає 32 МП.

Об’єм акумулятору складе 4500 мА•г, також він підтримуватиме швидку зарядку потужністю 25 Вт. А доповнить все це захист від води та пилу за стандартом IP68.

Очікувані європейські ціни моделей з різними накопичувачами — 650 та 700 євро відповідно, а теоретичний старт продажів заплановано на початок січня 2022 року.