Незважаючи на те, що Sony PlayStation 5 вийшла ще рік тому, вона залишається в дефіциті по всьому світі, не лише в Україні, тож попит на неї на вторинному ринку також великий, і деякі гравці здатні піти на відчайдушні кроки, аби нарешті стати володарем такої бажаної консолі. А якщо вони ще мають доступ до вогнепальної зброї, врешті-решт може відбутися що завгодно…

Тож не дуже дивно, що днями американський локальний техаський телеканал abc13 повідомив про стрілянину, що сталася під час перепродажу PlayStation 5 в окрузі Гарріс, Техас. 19-річний юнак наприкінці минулого тижня намагався продати свою консоль онлайн і дуже швидко знайшов покупця, та коли цієї неділі він прийшов на місце зустрічі, “покупець” раптово витяг зброю і спробував відібрати консоль силою. Конфлікт закінчився стріляниною, нападник утік з місця злочину, залишивши PlayStation 5 на землі, а невдачливий продавець з вогнепальним пораненням у лівий бік був доставлений до лікарні, де йому надали допомогу, і зараз його життю ніщо не загрожує. Поліція розшукує нападника, але ніякої інформації щодо нього наразі немає.

Щодо долі консолі, то судячи з твіту представника служби новин телеканалу Стіва Кемпіона, вона так і залишилася лежати на узбіччі — ймовірно, її буде додано до справи в якості речового доказу.