Стрімінговий музичний сервіс Spotify два роки тому облаштував додатки для iOS та Android окремим інтерфейсом при підключенні до авто. Він вмикався автоматично і подобався далеко не всім, але й прихильників мав. Це був спрощений варіант додатку, який не містив у собі таких опцій, як обкладинок альбомів чи текстів пісень (насправді, не ті речі, які необхідні за кермом), залишаючи тільки основні елементи керування відтворенням музики. До того ж, всі кнопки відображались значно більшими, що мало полегшити прості задачі та допомогти водієві більше уваги залишити для дороги.

Наразі компанія відмовилась від Car View. Тепер, підключившись до авто, додаток буде відображатись у звичному користувачеві форматі.

У відповідному запиті на форумі сервісу, представник компанії підтвердив, що від такої функції дійсно поки відмовились. Але наголосив, що це не означає, що зараз компанія не займається пошуком альтернативи. Натомість запропонував скористатись Google Assistant, підтримка якого у сервісі є. Відмітимо, що користувачі iPhone так само можуть звернутись до Siri, щоб запускати музику через Spotify.

Як зауважили у AndroidPolice, тепер єдиним аналогом Car View залишається фірмовий ґаджет для керування музикою в машині — Car Thing. Але особисто я маю сумнів, що це саме те, чого хочуть водії. Навряд знайдеться багато бажаючих облаштовувати в авто окремий дисплей виключно для музичного додатку.