У своєму дописі в Facebook Вікторія Шапкіна розповіла історію з купівлею iPhone в одному з магазинів мережі «Фокстрот». За її словами, вона замовила смартфон онлайн в кредит та приїхала за ним до магазину в торгівельному центрі Dream Town у Києві. Продавці оформили товар, проте на прохання переставити в апарат SIM-карту відповіли відмовою. Як пише Вікторія, вона поспішала, тому не стала наполягати, а також не стала перевіряти комплектацію, бо коробка нібито була запакована.

Вже пізніше, коли був час розпакувати коробку, за словами покупця, ніякого iPhone в ньому не виявилося.

«Коли я відкрила коробку, там були гайки, загорнуті у поліетилен. Я не розуміла що сталося і намагалася знайти телефон у коробці, але вона була пуста. Навіть картонка зі шпилькою для того, щоб дістати сім-карту, була порожня. Я зателефонувала одразу ж на гарячу лінію і все докладно розповіла. Мені сказали, що передали інформацію, і щоб завтра я приїхала до магазину з самого ранку. Я зробила публікацію у сторіз, там мені написали від сторінки Фокстрот і сказали, що передали інформацію. Наступного дня я була біля магазину ще до відкриття. Ніхто з персоналу не знав про випадок. Мені сказали, що я винна, що не включила телефон у магазині. Що треба писати заяву і чекати. Я написала» – пише в своєму дописі пані Шапкіна.

«Коробка ззовні виглядала як запакована, але, коли я потягнула пакування, щоб відкрити, воно дуже легко «пішло», не було відчуття, що воно відкривається вперше» – додала Вікторія в коментарі для Mezha.Media.

В свою чергу, представник мережі «Фокстрот» відповів під постом клієнтки, що «проаналізувавши відео з камер спостереження, склалася дуже складна ситуація, оскільки Ви придбали телефон запечатаний у заводську упаковку». На даний момент служба безпеки компанії займається вирішенням цього питання для з’ясування подальших обставин. Як повідомила Mezha.Media пані Вікторія, вона чекає на відповідь магазину сьогодні.

UPD - Гайки замість iPhone: клієнтка «Фокстрот» пожалілася, що замість смартфона їй продали метал. Мережа проводить розслідування

Як би не завершилася ця історія, зі свого боку хочемо нагадати, що якщо це можливо, то варто перевіряти наявність товару в коробці та комплектацію, щоб уникнути таких прикрих ситуацій.

Оновлено: Вікторія доповнила свій пост коментарем, в якому зазначила, що з нею зв’язалися з «Фокстрот» та повідомили про вирішення ситуації. Магазин повідомив, що став жертвою шахраїв, тому видасть потерпілому покупцю новий смартфон.

UPD - Гайки замість iPhone: клієнтка «Фокстрот» пожалілася, що замість смартфона їй продали метал. Мережа проводить розслідування