До складу традиційної «роздачі слонів» від EPIC Games Store цього тижня потрапив симулятор полювання theHunter: Call of the Wild. Базова версія атмосферної бродилки з приємною графікою в стоку коштує 279 грн., але до 2 грудня є можливість безкоштовно поповнити свій список якісних проектів. А якщо це ще й допоможе хоча б частково замінити реальні трофеї віртуальними, то користі від такої роздачі буде ще більше.

Вивчайте звички, вибирайте зброю, використовуйте манки. Локації великі, є де розгулятися. Якщо затягне, у магазині є додатки, які зараз пропонуються з великими знижками.

EPIC Games Store роздає theHunter: Call of the Wild та валюту для Antstream Arcade

До переліку акційних «плюшок» також потрапив вітальний набір для Antstream Arcade – хмарної платформи з безліччю ретро-ігор. Welcome Pack включає 1090 каменів (Gems), що являють собою внутрішню валюту, яку можна витрачати на гру, випробування та тимчасові турніри. Опція скоріше для любителів поностальгувати на нев’янучу класику. Втім підсумкова вартість набору $15 підмиває на всяк випадок додати його в свою скарбничку навіть якщо найближчим часом не планувалися ігрові ретро-вечірки.