До 8 грудня Стенфорд приймає заявки українців на стипендіальну програму

Стенфордський університет, один з найвідоміших вузів світу, до 8 грудня приймає заявки на Українську програму нових лідерів (UELP) від практиків середньої кваліфікації, які активно працюють як політики, юристи, підприємці та лідери організацій громадянського суспільства в Україні, повідомляє AIN.

Українська програма нових лідерів (UELP) була заснована 2016 року Центром демократії, розвитку та верховенства права Стенфордського Інституту Фрімена Споглі разом із Олександром та Катериною Акименками (стипендіатами програми журналістики Джона Найта в Стенфорді) як ініціатива щодо вирішення проблем розвитку в Україні та в усьому світі. UELP – 10-місячна академічна навчальна програма, яка проводиться в Стенфордському університеті. Стипендія покриває оплату за навчання, переїзд та проживання в Агломерації Сан-Франциської затоки.

Щоб податися на участь в програмі, кандидати повинні відповідати таким критеріям:

  • мати українське громадянство, проживати в Україні та повернутися до країни після навчання;
  • бути у віці 28 років або старше до початку програми у вересні 2022 року;
  • мати професійні та особисті досягнення у сферах демократії, розвитку та верховенства права;
  • мати щонайменше п’ятирічний досвід роботи. У кого більше досвіду, у того більше шансів під час відбору;
  • не перебувати у процесі навчання на повноцінній університетській програмі, мати ступінь бакалавра;
  • мати робочі знання англійської мови.

Метою програми є зміцнення лідерських навичок студентів та їхніх академічних знань. Стипендію підтримує комітет провідних викладачів Стенфордського Інституту міжнародних досліджень Фрімена Споглі. Програма розроблена для сприяння розбудові потенціалу для стипендіатів через наставництво викладачів, залучення громади, курси, заходи та відвідування технологічних фірм Кремнієвої долини.

Програма фінансується за підтримки Astem.Foundation, Believe in Yourself Foundation, Dragon Capital, MacPaw, Luminate, Люди Майбутнього, Parimatch Tech та Western NIS Enterprise Fund.

Більше коментарів!