Популярність стрімінгових сервісів продовжує зростати, а під час жорсткого карантину вони стали майже невід’ємною частиною дозвілля багатьох користувачів Інтернету. Нерідко після перегляду нового фільму чи серіалу, виникає бажання знайти щойно почуті саудтреки. Для більшої зручності своїх підписників, Netflix та Spotify полегшили цю задачу, зробивши офіційний хаб у музичному сервісі.

Тепер у пошуку в Spotify (в розділі жанрів) можна побачити окремий хаб Netflix. Це підбірки плейлістів пісень з фільмів та шоу на Netflix, офіційні альбоми саундтреків з фільмів та популярні подкасти. Серед них є ексклюзивні матеріали, яких (поки що) може не бути на інших музичних платформах.

Наразі в новому хабі викладено більше двадцяти альбомів саудтреків (включно з підбірками до Squid Game, Stranger Things, Narcos: Mexico, Sex Education, The Harder They Fall, Red Notice та інших), а також з десяток подкастів (Netflix Is A Daily Joke, Okay, Now Listen, Behind The Scenes, 10/10 (Would Recommended), etc.).

Спочатку доступ до хабу буде для користувачів зі Сполучених Штатів, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Великобританії, Ірландії та Індії. Побачити сторінку можна незалежно від підписки.