Компанія AOC анонсувала новий монітор в межах свого ігрового бренду AGON by AOC – 27-дюймовий AOC Q27G2S/EU. В нього оптимальна для такої діагоналі роздільна здатність QHD (2560х1440 пікселів) та швидка 10-бітова IPS-панель з розширеним охопленням кольорової гами, з затримкою всього 1 мс (MPRT) і максимальною частотою оновлення 165 Гц (при підключенні по DisplayPort). Також AOC Q27G2S/EU підтримує технологію адаптивної частоти Adaptive Sync та програмно сумісний з технологією NVIDIA G-SYNC.

Його підставка може змінювати висоту екрану над рівнем столу, повертати його ліворуч/праворуч, нахиляти вперед/назад та переводити в портретний режим, а кріплення стандарту VESA дозволяє закріпити монітор на стіні. Завдяки двом роз’ємам HDMI та одному DisplayPort до монітора можна одночасно під’єднувати декілька пристроїв, наприклад, комп’ютер, ноутбук та ігрову консоль.

Продаж монітора AOC GAMING Q27G2S/EU в Україні розпочнеться в листопаді 2021 року за рекомендованою роздрібною ціною 10 499 гривень.