Ігрові студії та розробники рушіїв постійно працюють над вдосконаленням графіки, яку вже скоро буде важко відрізнити від відеозапису реального світу. Чого тільки вартий Unreal Engine 5, який здатний генерувати кінематографічну картинку. Звісно, для такої графіки буде потрібно відповідне «залізо». Отримати найкраще від майбутніх ігрових хітів допоможе новий ігровий ноутбук Lenovo Legion Pro 7i, який щойно з’явився в Україні, і є найпотужнішим у світі ігровим ноутбуком з технологіями ШІ. У цьому матеріалі ми розкажемо про 10 майбутніх ігор з некстген графікою, які ніби створюються якраз під новий «легіон».

Lenovo

Forza Motorsport

Ще від зародження ігрової індустрії, автосимулятори завжди показували найбільш передову графіку. Нова Forza Motorsport не стане виключенням і максимально розкриє потенціал ноутбука Lenovo. Новий симулятор перегонів від Turn10 Studios матиме динамічну систему зміни доби та реалістичну модель пошкодження автомобілів. Температура навколишнього середовища впливатиме на траси й це змінить геймплей, оскільки зчеплення автомобілів буде змінюватися в залежності від погоди. Але найбільш вражаюче графічне нововведення – трасування променів у реальному часі. Ваші спорткари ще ніколи не виглядали так реалістично, як в цій грі! А потужність ноутбука Lenovo Legion Pro 7i дозволить мати не тільки вражаючу графіку, а й високий та стабільний FPS, щоб отримати максимальне задоволення від ігрового процесу.

Starfield

Bethesda вже цього року випускає велику гру, розробка якої тривала понад 10 років. Дослідження всесвіту буде супроводжуватися дуже крутою графікою, що до дрібниць покаже фантастичні краєвиди далеких планет. Завдяки інноваційному чіпу штучного інтелекту LA-2Q, технологія Lenovo Legion AI Engine+ оптимізує ігровий процес для досягнення максимальної частоти кадрів, використовуючи безліч системних датчиків у ключових компонентах у режимі реального часу. Ви повністю зануритеся в космічні пригоди, а Lenovo Legion Pro 7i забезпечить максимальне задоволення. Зокрема, ігри від Bethesda завжди отримують велику кількість модифікацій від спільноти та для майбутніх змін до ігрового процесу потрібне потужне залізо. Навіть складно уявити, що придумають фанати. Планету Нірн (там відбуваються події The Elder Scrolls), на яку можна буде прилетіти? Цілком можливо.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля

Ігри від українських розробників з GSC Game World завжди славилися своєю душевністю, крутою графікою, а також великою кількістю технічних деталей. Як добре, що ноутбук Lenovo Legion Pro 7i має достатньо потужності, щоб потягнути гру в чудовій якості, завдяки процесору Intel Core i9-13900HX та відеокарті NVIDIA GeForce RTX 4090 16 ГБ. Нас чекає великий та живий відкритий світ Чорнобильської зони відчуження, дружнє спілкування з іншими сталкерами за чаркою біля вогнища, а також боротьба з мутантами. А досліджувати всю цю красу можна буде з трасуванням променів у чудовій якості вже в найближчому майбутньому.

Assassin’s Creed: Mirage

Після великих RPG у відкритому світі, серія Assassin’s Creed вирішила повернутися до витоків. Нас очікує пригодницький бойовик з елементами стелсу у сетингу середньовічного Багдада. Події відбуватимуться за десятиліття до останньої частини Assassin’s Creed Valhalla, а головним героєм стане Басім ібн Ісхак. Якщо ви чекали ремейк першої частини, яка вийшла у 2007 році, то Mirage буде чудовою альтернативою. Завдяки сучасному 16-дюймовому ігровому дисплею Lenovo PureSight, що має IPS-матрицю стандарту WQXGA зі співвідношенням сторін 16:10 та змінною частотою оновлення, арабські пейзажі в максимальній автентичності точно покращать заглиблення в ігровий процес.

Senua’s Saga: Hellblade II

Попередня частина під назвою Senua’s Sacrifice вийшла у 2017 році та вразила гравців своєю графікою та звуком. Найбільш неймовірним був той факт, що це високобюджетна інді-гра, яка виглядала і гралася краще за більшість ігор того року від великих розробників. Нині студія значно збільшила свій штат співробітників і змінила рушій гри на Unreal Engine 5. Вже у трейлері, записаному на цьому рушії, можна побачити покращену графіку та анімації. Це потенційно одна з найкрасивіших ігор майбутнього, тому для отримання максимального задоволення гру необхідно проходити саме на Lenovo Legion Pro 7i. Технологія Nahimic Audio, яку підтримує ноутбук, є необхідною для проходження гри, бо тільки з якісним та об’ємним звуком можна буде пережити досвід головної героїні, яка постійно чує голоси в голові.

Silent Hill 2

Остання гра серії Silent Hill вийшла у 2012 році. Згодом Konami неприємно здивували фанатів, скасувавши вихід Silent Hills Хідео Кодзіми у 2014 році, а потім взагалі сказали, що будуть розробляти ігри лише для мобільних телефонів. Серія психологічних хорорів була у забутті, поки у 2019 від Capcom не вийшов мегауспішний ремейк Resident Evil 2. Вперше фанати насправді зраділи, що гроші перемогли, бо в кінці 2022 року Konami оголосила про розробку і випуск аж 4 великих ігор серії, щоб повторити успіх конкурента. В найближчому майбутньому має вийти ремейк Silent Hill 2 з новою камерою та чудовою графікою. Цю гру однозначно варто пройти через цікавий сюжет і справжнє відчуття страху, що підсилюється ефектом майже безрамкового екрана і потужним звуком вуферів ноутбука Lenovo Legion Pro 7i.

Black Myth: Wukong

Очікуваний вихід RPG від китайської студії Game Science за мотивами легендарного роману «Подорож на Захід» має всі шанси для того, щоб здобути успіх серед шанувальників. Такий собі Dark Souls, тільки грати потрібно за мавпу Сунь Укуна. Анімація персонажів, ефекти вогню, глибо пророблений сценарій і дизайн середовища мають вразити найвимогливішого геймера. Game Science до цього не випускали ігор такого масштабу, але потенційно це одна з найкрасивіших ігор покоління і справжній некстген. Навіть у розпал найбагатіших на спецефекти сцен, ноутбук Lenovo Legion Pro 7i забезпечить вам стабільні кадри в секунду завдяки оновленій системі охолодження Coldfront 5.0, що врятує не одну нервову клітину під час важкого бою з противниками.

Ark 2

Велика пісочниця з динозаврами, де ви граєте за головного сім’янина планети Віна Дізеля? Звучить неймовірно! Минула частина мала проблеми з оптимізацією та анімацією персонажів, але можливість пересуватися на динозаврі просторами великого й красивого ігрового світу заворожувала. В другій частині очікуємо значне покращення графіки, якою власники ноутбука Lenovo Legion Pro 7i будуть насолоджуватися на ultra налаштуваннях.

Avatar: Frontiers of Pandora

Якщо вам сподобалося продовження Аватара, ця гра для вас. Ubisoft вміють створювати великі світи та класну графіку, тому чекаємо від ігрового всесвіту Пандори якщо не прориву, то просто дуже гарної гри. Пересуватися локаціями з фільму та влаштувати бій людям завжди весело, а робити це з максимальними налаштуваннями ще краще.

Alan Wake 2

Фінська студія Remedy вже майже 30 років створює справжні шедеври. Серед них – Max Payne, Quantum Break, Control, і звісно ж Alan Wake. Чекаємо з нетерпінням продовження цієї чудової гри 2010 року. Гра буде працювати на власному рушії студії під назвою Northlight Engine і Remedy вже довели свою майстерність у його використанні. Тож за графіку в Alan Wake 2 боятися точно не варто і нас очікуватиме справжній некстген.

10 майбутніх ігор з некстген графікою для потужного Lenovo Legion Pro 7i

Lenovo Legion Pro 7i – потужний та стильний 16-дюймовий ноутбук, який підійде для завдань, що потребують значної продуктивності, зокрема проходження ігрових новинок на ultra налаштуваннях і чи навіть їхню розробку.

Ноутбук обладнано процесором Intel Core останнього покоління, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 40-ї серії з потужністю в 175 Вт та інноваційною технологією охолодження Legion Coldfront 5.0, яка підтримує мінімальну температуру пристрою під час максимальних навантажень.

10 майбутніх ігор з некстген графікою для потужного Lenovo Legion Pro 7i

Фірмовий дисплей Lenovo PureSight Gaming з роздільною здатністю у 2560×1600 точок гарантує повне занурення в ігровий процес. Екран займає майже всю площу дисплея і створює враження, ніби зображення виринає у просторі.

10 майбутніх ігор з некстген графікою для потужного Lenovo Legion Pro 7i

Пристрій оснащений потужним акумулятором єдністю 99 Вт·год, що забезпечує довготривалу роботу з документами в автономному режимі та швидко заряджається за допомогою технології Super Rapid Charge.

Технічні характеристики Lenovo Legion Pro 7i:

Процесор: Intel Core i9-13900HX (у максимальній конфігурації);

Операційна система: Windows 11 Pro (у максимальній конфігурації);

Дисплей: 16″, WQXGA (2560×1600), IPS, 240 Гц, з покриттям проти відблиску, 500 ніт;

Графіка: NVIDIA GeForce RTX 4090 16 ГБ GDDR6, 16384 МБ GPU, 175 Вт (у максимальній конфігурації);

Оперативна пам’ять: до 32 ГБ DDR5 (2 x 16 ГБ 6000 МГц);

Накопичувач: до 2 ТБ SSD (у максимальній конфігурації);

Аудіо: Nahimic Audio;

Порти: 4 х USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Type-C Gen 2, Thunderbolt 4, HDMI, Combo jack;

Батарея: до 99,99 Вт/год з підтримкою технології Super Rapid Charge;

Мережа: Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 (у максимальній конфігурації);

Габарити: 363,4х262,15х21,95 – 25,9 мм;

Вага: від 2,8 кг;

Колір: сірий (Onyx Grey).