Оператор електронних комунікацій “Київстар” розпочинає збір заявок на участь у проєкті “БезВагань. Школа інженерів”. До  участі в програмі з професійного розвитку компанія запрошує тих, хто хоче побудувати кар’єру в технічному та інженерному напрямках.

Стати учасниками програми можуть як випускники вузів, так і люди будь-якого віку без навичок за фахом. Прийом заявок здійснюється до 30 травня 2024 року за посиланням.

Директорка департаменту і управління персоналом та розвитку організації Оксана Олійник нагадала, що проєкт “БезВагань” стартував торік: до різних департаментів “Київстар” приєдналися 22 молодші спеціалісти.

За її словами, тепер четверо з них уже переведені до штату компанії на постійній основі.

“Ми розраховуємо, що не менше 80% учасників програми залишаться працювати в компанії, адже для їхнього професійного розвитку ми докладаємо чимало зусиль”, – зазначила Оксана Олійник.

Водночас цьогорічну програму вона називає особливою.

“Адже ми набираємо інженерів, які своєю працею тримають зв’язок для всіх українців. Для молодих спеціалістів це шанс взяти участь у проєкті, який має значення для всієї країни”, – пояснила Оксана Олійник.

Загалом компанія має 32 вакансії спеціалістів початкового рівня у різних департаментах технічної дирекції. Програма діє на всій території, підконтрольній Україні. Інженери працюватимуть у відділеннях “Київстар” в Києві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Львові, Кривому Розі, Рівному, Одесі, Луцьку, Кропивницькому та інших містах. Деталі тут.

Термін дії програми – рік. Учасники оформлюються до штату за строковим договором, отримуватимуть зарплату, матимуть соціальний пакет та зможуть брати участь у мотиваційних програмах для співробітників. Випускники, які якісно зарекомендують себе, за наявності вакансій, можуть бути запрошені до колективу на постійній основі.

Роботодавець навчатиме новачків, вони будуть залучені до корпоративних активностей. Роботу фахівців-початківців перші кілька місяців супроводжуватимуть ментори, які допоможуть адаптуватися в колективі та отримати необхідні знання і навички.