Microsoft створить єдину версію Teams для робочого та особистого використання

Новий об’єднаний додаток Teams, запланований для Windows 11 версії 24H2, дозволить перемикатися між різними хмарними середовищами та обліковими записами для особистого та робочого доступу, повідомляє ZDNET.

Teams, які зараз пропонуються у вигляді заплутаної суміші двох окремих додатків для Windows 11 для роботи та особистого використання, об’єднаються в одну уніфіковану програму.

Уніфікований Teams наразі доступний для тестування в останній збірці Windows 11 Insider, оновлений додаток стане доступним у режимі попереднього перегляду для комерційних користувачів у квітні цього року. А пізніше цього року він офіційно запуститься разом із Windows 11 24H2 для всіх користувачів.

Teams вже давно є основною програмою для конференцій і чату для бізнес-користувачів. Із виходом Windows 11 корпорація Microsoft позиціонувала Teams як універсальну програму для особистого користування та спілкування.

Але це призвело до незручної ситуації з двома окремими програмами, одна для особистого користування, а інша для роботи або навчання, кожна з яких має різний макет і функції.

У своєму блозі Microsoft повідомила, що анонсовані зміни в Teams є результатом відгуків користувачів, що воліли б мати єдиний додаток, який дозволяє їм перемикатися між різними обліковими записами, а не намагатися орієнтуватися у двох окремих додатках.