Студія Playdead, автори Limbo та Inside тизерять свою нову гру… знову

Данська студія Playdead, автори стильних платформерів Limbo та Inside, які принесли розробникам купу нагород та прихильність гравців, тизерять свою нову гру, яка поки ще не має назви. Проблема у тому, що вони роблять це… вже 7 років.

Перша інформація про те, що студія починає працювати над новою грою, з’явилась ще у січні 2017 року, через пів року після релізу Inside. Пізніше стало відомо, що це «досить самотня науково-фантастична гра десь у далекому куточку всесвіту», і що це буде перша гра Playdead у повному 3D, на відміну від 2,5D у Limbo та Inside. З того часу студія десь раз на рік оновлює свої соціальні мережі та раз на декілька років публікують арт з нової гри, яка має таку саму монохромну гаму, як і попередні проєкти Playdead. На артах можна побачити засніжену планету, худорляву фігуру у скафандрі та дивну машинерію.

На новому, щойно опублікованому арті – великий транспортер, та сама фігура у скафандрі та трохи більше сонця.

Playdead працює дуже повільно, за 18 років існування студія створила лише дві гри. На Limbo в них пішло 4 роки, на Inside – 6 років. Якщо слідувати такій логіці, то на нову науково-фантастичну гру має піти 8 років. Тож очікуємо реліз вже цього року?