Twitch вперше підвищує вартість підписок на канали, але поки не усюди

Після оголошення про звільнення 500 працівників Twitch вперше підвищує вартість підписок на канали. Про нові заходи повідомляє Engadget.

Twitch пояснює, що «оновлює ціни в кількох країнах, щоб допомогти доходам стримерів не відставати від зростаючих витрат і врахувати коливання місцевої валюти».

Першими зміни Twitch відчують у Великій Британії, Канаді, Австралії та Туреччині. Приміром, у Великій Британії, Канаді та Австралії з 28 березня подорожчають подарункові підписки та підписка першого рівня.

У Великій Британії ціна зросте з 5 до 6 фунтів стерлінгів, у Канаді – з 7 до 8 канадських доларів, а в Австралії – з 8 до 9 австралійських доларів. При цьому вартість підписок другого та третього рівнів тут не зміниться.

Трохи інакша ситуація в Туреччині – тут зростуть ціни на всі три рівні. Приміром, вартість підписки першого рівня подорожчає з $0,32 до $1,42.

Зміни поки стосуються підписок, придбаних на десктопі. Але невдовзі компанія оновить ціни і в мобільних додатках. Сервіс також планує оновити ціни в інших країнах пізніше цього року.