Смартфони Google Pixel 8 та 8 Pro отримали новий колір, функції та термометр для тіла

Google випустила своє перше у 2024 році велике оновлення для смартфонів Pixel, представивши низку нових функцій для здоров’я та опцію Circle to Search від Google, повідомляє Engadget.

Головною особливістю цього оновлення нарешті є повна активація термометра, який був доступний в Pixel 8 Pro з самого анонсу, але його не можна було використовувати для вимірювання температури тіла. Тепер користувачі можуть використовувати температурний датчик смартфона, щоб перевірити свою температуру, дані про яку можуть бути збережені в застосунок для відстеження здоровʼя та фізичної активності від Fitbit.

На додаток до термометра, оновлення принесло кілька інструментів на основі штучного інтелекту.

Одним з таких інструментів є функція пошуку Circle to Search від Google, анонсована разом з новими флагманами Galaxy S24, вона дозволяє шукати інформацію окреслюючи текст та зображення на екрані смартфона.

Оновлення також додало функцію Photomoji, яка перетворює улюблені фотографії на емодзі або реакції, і Magic Compose, схожу на інструмент Magic Editor, але для роботи з текстом. Magic Compose генерує стилізовані, контекстно-залежні відповіді на повідомлення.

Ще одна функція — іконка Quick Share, яка відображає список пристроїв, розташованих поблизу, та з якими можна обмінюватися контентом. Google працює над тим, щоб поширити цю функцію і на комп’ютери з Windows.

Разом з оновленням, Google випустила новий м’ятно-зелений колір для Pixel 8 і Pixel 8 Pro.