Quasis: The Last Eclipse – кіберпанк RPG від української студії LTS

Українська інді-студія LTS поділилась новими подробицями Quasis: The Last Eclipse, ізометричної RPG у сетингу кіберпанк.

У матеріалі для Gamedev.dou розробники розповіли, що події гри відбуватимуться у майбутньому, де людство розкололось на два табори – Кіборги та Діти Геї. Гравцям доведеться подолати всі небезпеки зруйнованої планети, боротись зі штучним інтелектом та мегакорпораціями та зробити вибір між природою, технологією чи власним шляхом.

Гравці зможуть переходити у різні виміри, як от у матрицю, де «деккери штурмують корпоративні сервери та борються з кібервартовими у динамічних битвах» чи у вимір доповненої реальності, який «приховує потворну дійсність Технополісів».

На сторінці Quasis: The Last Eclipse у Steam, розробники обіцяють понад 100 годин геймплею, живий світ, який реагуватиме на дії гравців, 20 можливих напарників, яких можна завербувати у групу, сотні квестів та суперників, 6 кінцівок та багато іншого.

Поки що реліз гри вказаний на перший квартал 2026 року, а LTS планують запустити кампанію на Kickstarter. Також ви можете підписатися на соціальне мережі студії, щоб не пропустити майбутні оновлення: YouTube, Instagram, Facebook, TikTok, X та Discord.