З’явились системні вимоги Suicide Squad: Kill the Justice League й вони доволі поблажливі

Rocksteady Games опублікували системні вимоги Suicide Squad: Kill the Justice League, й вони доволі легкі, якщо брати до уваги сучасні тренди в ігровій індустрії.

Навіть для гри на мінімальних налаштуваннях вимагається SSD, однак цим вже мало кого здивуєш, й, ймовірніше за все, ви зможете зіграти навіть з HHD, якщо готові будете проводити більше часу на екранах завантаження.

Для гри на мінімальних налаштуваннях у 1080p та з 30 FPS гравцям потрібна буде GTX 1070 або Radeon RX Vega 56, Intel i5 8400K чи Ryzen 5 1600 та 16 гігабайтів оперативки. Це доволі невисокі вимоги як на 2024 рік.

Що цікаво, Rocksteady не вказує, скільки вільної пам’яті на диску вам буде потрібно для встановлення гри, однак на сторінці у Steam вказано, що вам потрібно буде 65 ГБ.

Suicide Squad: Kill the Justice League — це динамічний шутер від третьої особи, де гравця належить взяти на себе роль одного з купки злочинців у  загоні самогубців та вступити у бій проти Ліги Справедливості, які потрапили під вплив Брейніака.

Гру можна буде грати як наодинці, так і в ко-опі з 3 іншими гравцями. Кожен з доступних для гри персонажів (Гарлі Квінн, Дедшот, Капітан Бумеранг та Король Акула) матиме унікальні здібності та механіки, які необхідно буде прокачувати, виконуючи різноманітні завдання та знищуючи ворогів у охопленому жахом Метрополісі.

Реліз гри на PlayStation 5, XBOX Series X|S та ПК відбудеться 2 лютого.