Rocksteady Games опублікували системні вимоги Suicide Squad: Kill the Justice League, й вони доволі легкі, якщо брати до уваги сучасні тренди в ігровій індустрії.

Навіть для гри на мінімальних налаштуваннях вимагається SSD, однак цим вже мало кого здивуєш, й, ймовірніше за все, ви зможете зіграти навіть з HHD, якщо готові будете проводити більше часу на екранах завантаження.

Для гри на мінімальних налаштуваннях у 1080p та з 30 FPS гравцям потрібна буде GTX 1070 або Radeon RX Vega 56, Intel i5 8400K чи Ryzen 5 1600 та 16 гігабайтів оперативки. Це доволі невисокі вимоги як на 2024 рік.

З’явились системні вимоги Suicide Squad: Kill the Justice League й вони доволі поблажливі

Що цікаво, Rocksteady не вказує, скільки вільної пам’яті на диску вам буде потрібно для встановлення гри, однак на сторінці у Steam вказано, що вам потрібно буде 65 ГБ.

Suicide Squad: Kill the Justice League — це динамічний шутер від третьої особи, де гравця належить взяти на себе роль одного з купки злочинців у  загоні самогубців та вступити у бій проти Ліги Справедливості, які потрапили під вплив Брейніака.

Гру можна буде грати як наодинці, так і в ко-опі з 3 іншими гравцями. Кожен з доступних для гри персонажів (Гарлі Квінн, Дедшот, Капітан Бумеранг та Король Акула) матиме унікальні здібності та механіки, які необхідно буде прокачувати, виконуючи різноманітні завдання та знищуючи ворогів у охопленому жахом Метрополісі.

Реліз гри на PlayStation 5, XBOX Series X|S та ПК відбудеться 2 лютого.