Передали плотер військовим: звіт по збору та результати розіграшу артбуків

Всім привіт, минулого тижня ми розпочали збір для військових, щоб купити плотер для друку карт, завдяки вашій підтримці його вдалося закрити за декілька днів! Всього вдалося зібрати навіть більше потрібної суми – 73 541 грн.

Ці кошти пішли на придбання плотера, системи СБПЧ з 1 літром чорнил, а також 3 рулонів паперу. Окрім того, до нас звернулися військові, яким ми раніше передавали автомобіль Renault Duster, із запитом на запчастини для підвіски, тож ми вирішили допомогти із їх покупкою та доставкою, адже вдалося зібрати більше початкової суми. В цілому вийшли наступні витрати, чеки прикладаємо нижче:

На залишок 2097,13 грн ми найближчими днями замовимо додаткові рулони з папером та оновимо цей звіт.

В рамках збору ми вирішили провести розіграш сувенірів, якими стали артбуки до популярних ігор та навіть одна кулінарна книга. Результати розіграшу можна подивитися на відео:

Вітаємо переможців та дякуємо всім, хто взяв участь!

  • anabel – Артбук Створення світу гри Hogwarts Legacy;
  • Володимир☑️ – Артбук Ігровий Світ Трилогії Mass Effect;
  • Invader_Zim – Артбук Світ гри Assassin’s Creed Valhalla;
  • Vladislav Gunter – Артбук Світ гри Cyberpunk 2077;
  • Андрій Кравченко – Артбук Ігрові консолі 2.0: Історія у фотографіях від Atari до Xbox;
  • __Y__ – Fallout. Офіційна кулінарна книга.

Всіх переможців просимо написати з пошти, на яку зареєстрований їхній акаунт Disqus на адресу – adv@mezha.media, у листі вкажіть, будь ласка, тему “Переможець розіграшу”, свій нік в Disqus, свої ПІБ, номер телефону та номер відділення «Нової пошти». Всі ці дані після відправки будуть видалені, ми поважаємо вашу приватність.

Ще раз дякуємо всім, хто підтримав збір!