Apple Vision Pro може з’явитися в магазинах наприкінці січня

Гарнітура Apple Vision Pro перебуває у масовому виробництві, а її поставки розпочнуться в перший тиждень січня 2024 року. Таку думку висловив аналітик TF International Securities Мін-Чі Куо, пише Wccftech.

За його розрахунками, перша партія пристроїв може з’явитися в магазинах наприкінці січня. Також Мін-Чі Куо вважає, що гарнітура змішаної реальності стане найважливішим продуктом Apple у 2024 році, а орієнтовний обсяг її поставок наступного року складе 500 тис. одиниць.

Крім того, аналітик переконаний, що позитивний досвід користувачів має сприяти збільшенню обсягів виробництва та прокладе шлях до здорового майбутнього змішаної реальності.

Нещодавно в Bloomberg повідомили, що Apple нарощує виробництво гарнітури змішаної реальності Vision Pro та планує запустити продукт у лютому. На заводах у Китаї виробництво нової гарнітури йде на повній швидкості. Компанія хоче, аби пристрої були готові до кінця січня з початком продажів у лютому.

Vision Pro коштуватиме $3 500, хоча в майбутньому компанія планує випустити дешевшу версію гарнітури, яка коштуватиме $1 500 до $2 500.