Технології NVIDIA RTX підтримуються вже більш ніж в 500 іграх та програмах

Серія відеокарт NVIDIA RTX була представлена у 2018 році й з того часу з’явилось вже понад 520 ігор та програм, які підтримують технології трасування променів та DLSS.

У блог-пості компанія розповіла, що DLSS, відзначена нагородами технологія візуалізації основана на штучному інтелекті, яка підвищує графічну продуктивність, використовується вже у понад 380 іграх.

DLSS 3, представлена у серії відеокарт GeForce RTX 40, вже також використовують у понад 60 іграх. Цього року компанія також представила DLSS 3.5, нову технологію реконструкції променів, яка замінює звичне трасування променів на нову ШІ модель, яка робить графіку в іграх ще кращою.

У додатках прискорення від виділених ядер трасування променів значно пришвидшує візуалізацію, дозволяючи творцям не лише швидше створювати остаточні рендери, але й увімкнути інтерактивне трасування променів у вікні перегляду, що спрощує й полегшує ітерацію та вдосконалення нових ідей.

Компанія також поділилась списком усіх програм та ігор, які підтримують різноманітні технології RTX, з яким можна ознайомитись на офіційному сайті.