В OpenAI попереджають, що ШІ досі перебуває на експериментальній стадії

Головний операційний директор OpenAI Бред Лайткап вважає можливості штучного інтелекту для бізнесу переоціненими. Про це він заявив в інтерв’ю CNBC, повідомляє The Verge.

За його словами, одним із перебільшених очікувань є те, що ШІ «одним махом зможе забезпечити суттєві зміни в бізнесі». Бред Лайткап розповів, як компанії зверталися до OpenAI із розрахунком, що ШІ допоможе різко скоротити витрати або поверне їхній бізнес до зростання.

І хоча технологія здатна до вдосконалення, застосування одного лише ШІ не вирішить проблему повністю. Головний операційний директор OpenAI також переконаний, що поки технологія перебуває на експериментальній стадії. Їй ще належить стати частиною важливих інструментів і додатків.

Нагадаємо, що в серпні OpenAI оголосила про запуск орієнтованої на бізнес-користувачів версії чат-бота на базі штучного інтелекту ChatGPT Enterprise. Компанія вперше показала цю версію у своєму блозі на початку року.

Вона здатна виконувати ті ж завдання, що й ChatGPT, але має покращену продуктивність та параметри налаштування. Також така версія гарантує високий рівень безпеки та конфіденційності корпоративного рівня.