«Хлопаки» / The Boys – на Prime Video вийшов перший тизер-трейлер четвертого сезону серіалу

На офіційному каналі Prime Video показали перший тизер-трейлер четвертого сезону серіалу «Хлопаки» / The Boys. Його прем’єра планується на 2024 рік.

«Світ на краю прірви. Вікторія Ньюман як ніколи близька до Овального кабінету  та знаходиться під м’язистим пальцем Хоумлендера, який зміцнює свою владу. М’ясник, якому залишилося жити лічені місяці, втратив сина Беккі, а також свою роботу лідера «Хлопаків». Решта членів команди ситі по горло його брехнею. Ставки вищі, ніж будь-коли, і вони мають знайти спосіб працювати разом і врятувати світ, поки не стало занадто пізно», – йдеться в описі до трейлера.

Головні ролі в новому сезоні «Хлопаків» виконають: Карл Урбан, Джек Куейд, Ентоні Старр, Ерін Моріарті, Джессі Т. Ашер, Лаз Алонсо, Чейс Кроуфорд, Томер Капоне, Карен Фукухара, Колбі Мініфі, Клаудія Думіт і Кемерон Кроветті, а також Валорі Каррі та Джеффрі Дін Морган.

«Хлопаки» – це американський серіал про супергероїв, які борються з надпотужними особами, котрі зловживають своїми здібностями. Прем’єра першого сезону шоу відбувалася на Amazon Prime Video влітку 2019 року.