Діти в США на Різдво найбільше хочуть ігри та пов’язані з ними речі

The Entertainment Software Association поділились новим дослідженням, у якому опитали 500 дітей та підлітків віком від 10 до 17 років про те, що вони хотіли б отримати на Різдво. Найпопулярнішою відповіддю були ігри або пов’язані з ними речі.

59% опитаних дівчат та 86% хлопців сказали, що будуть просити у батьків у подарунок саме пов’язані з іграми речі. Однак, самі ігри не є першими в списку, найбільше хочуть ігрові підписки — 39% з усіх опитаних. Далі, 38% хочуть консолі, 32% — ігрові аксесуари як от ґеймпади, 29% — ігрову валюту, і лише 22% хочуть безпосередньо диски з іграми.

ESA також провели опитування серед 500 дорослих, серед яких 57% батьків планують купити своїм дітям на Різдво щось пов’язане з іграми.

Окрім ігор, іншими найпопулярнішими варіантами подарунків є гроші або подарункові карти — 70%, одяг чи аксесуари — 66%, техніка — 62%. Тих, хто хотів би отримати фізичні іграшки чи настільні ігри всього 38%. Серед іншого також є квитки на концерти чи інші події, які хотіли б 32% опитуваних, твори мистецтва чи рукоділля 28% та книги — 26%.