Хардкорна фантастична рольова гра Colony Ship вийшла на Steam та GOG.com

Хардкорна фантастична рольова гра Colony Ship: A Post-Earth Role Playing Game, у розробці якої брали участь українці, вийшла з Дочасного доступу і вже доступна на Steam та GOG.com. З нагоди релізу гра отримала новий трейлер.

Colony Ship – це третя рольова гра Iron Tower Studio, розподіленої команди розробників з різних країн світу, зібраних українцем Винсом Д. Веллером, який з 1993 р. живе та працює у Канаді. Серед розробників є ще декілька українців з Києва, Рівного та Одеси.

Colony Ship – ця дуже складна рольова гра з покроковими боями та нелінійним сюжетом, натхненна романом Роберта Хайнлайна «Пасинки Всесвіту» / Orphans of the Sky. Умовно Colony Ship можна вважати таким собі Wasteland у космосі на кораблі поколінь, але ще складнішим та комплексним. Якщо ви грали у попередні ігри Iron Tower Studio, The Age of Decadence та Dungeon Rats, то розумієте, що мається на увазі. Хоча цього разу у грі є і полегшений режим з великими бонусами для партії гравця.

Розробка Colony Ship тривала 7 років і автори пишаються тим, що гра гарно показала себе під час Дочасного доступу та майже немає глюків.

На честь релізу Colony Ship до 16 листопада 2023 р. можна придбати на Steam зі знижкою у 25%, за 555 грн. Крім того, перед покупкою можна оцінити демо-версію гри. Наразі Colony Ship: A Post-Earth Role Playing Game має дуже схвальні відгуки гравців та Steam-рейтинг 86/100 (при 999 відгуках), або навіть 93/100 за останній місяць (91 відгук).