Оновлення Fortnite OG допомогло Fortnite встановити новий рекорд за кількістю гравців

Можливо ви й забули про таку гру як Fortnite, але в неї все ще активно грають, а новий сезон Fortnite OG, який розпочався 3 листопада 2023 р. не лише повернув гравців, а й допоміг популярній королівській битві встановити новий абсолютний рекорд за кількістю одночасних користувачів в онлайн.

Новий сезон Fortnite OG, він же Season 27 або Chapter 4 Season 5, присвячений подорожам у часі та повертає гравців у ключові точки попередніх сезонів гри, починаючи з Chapter 1 Season 5. При цьому повертаюся не лише локації, а й деяка стара зброя, транспортні засоби та механіки.

Така обіцянка дозволила Fortnite повернути в гру гравців, які захоплювалися королівською битвою декілька років тому. Як сповіщає офіційний акаунт гри, 4 листопада 2023 р. Fortnite встановила новий рекорд. Протягом доби до гри приєдналося 44,7 млн гравців, які витратили в ній 102 млн годин. Цифри дійсно вражають.

Згідно зі статистикою незалежного сайту Fortnite.gg, гра, яка останні місяці демонструвала пік онлайн у 1,5-2,3 млн гравців, після виходу Fortnite OG встановила новий рекорд за кількістю одночасних користувачів – 6 172 463 млн осіб 4 листопада 2023 р.

Нагадаємо, рекорд за кількістю одночасних гравців у Steam належить іншій королівській битві – PUBG: BATTLEGROUNDS. Цифра у 3 257 248, тобто вдвічі менше ніж у Fortnite, була показана 6 років тому. Зараз PUBG на Steam збирає приблизно 450 тис. гравців щодня.