Google запускає домен «.ing». Реєстрація think.ing коштуватиме майже $40 тис. на рік

Google Registry запускає новий і дуже цікавий домен верхнього рівня «.ing». Про це пише The Verge із посиланням на блог технологічної компанії.

Вже зараз користувачі мають змогу зареєструвати домени .ing у межах раннього доступу. Але за це доведеться заплатити «додаткову одноразову комісію».

Плануються, що до початку грудня розмір цієї плати буде поступово знижуватися. А от 5 грудня домени .ing офіційно стануть загальнодоступними.

Цікавий домен надає користувачам великі можливості. Але коштує це недешево. Приміром, реєстрація think.ing через сервіс GoDaddy коштуватиме $38,999.99 на рік. А за buy.ing доведеться щороку платити $129,999.99. Звісно, це виняткові варіанти, тому їхня вартість виявилася захмарною.

Більш доступні за ціною пропозиції теж є. Приміром, варіант masturbat.ing коштуватиме близько 30,7 тис. грн, якщо реєструвати домен 5 грудня. Для більш ранньої реєстрації ціни на нього вищі.

Google Registry також працює над доменом верхнього рівня «.meme». Ранній доступ до нього планують відкрити 28 листопада, а з 5 грудня домен має стати загальнодоступним.