Велике «перезавантаження» Infiniti: електричний седан Vision Qe, повернення FX та інші моделі

Схоже, компанія Infiniti готується до глобального стрибка вперед – у світ електромобілів. Флагманом та символом цього має стати концепт-кар Infiniti Vision Qe: провісний великого електричного седана, наче наступник колись відомих моделей Infiniti Q70 та Infiniti M45.

Концепт-кар Infiniti Vision Qe не лише демонструє бажання створити обтічний «фастбек-седан» з динамічним силуетом, але й також демонструє новий дизайн Infiniti для електромобілів. Основним елементом дизайну Infiniti Vision Qe виступає широке та масивне «підборіддя», що підкреслено контурним підсвічуванням. Проте також увагу привертають й інші елементи: фари та ліхтарі зі смужками у стилі «клавіші піаніно», великі колісні диски з широкими косими спицями тощо.

Цікаво, що на оприлюднених зображеннях концепту Infiniti Vision Qe поруч з ним також можна помітити ще кілька автомобілів. Наприклад, великий позашляховик, який вже незабаром має стати серійним Infiniti QX80 – орієнтовно у 2024 році.

Проте цікавішими виглядають два інших кросовери, силуети яких проступають на задньому плані. Очікується, що один з них буде називатись Infiniti QX65 та стане наступником Infiniti FX: купе-подібний кросовер середнього розміру з традиційним двигуном внутрішнього згорання. А ось другий кросовер може бути повністю електричним – з умовною назвою Infiniti Vision QХe.

Напевно, більше деталей з’явиться згодом, коли вже будуть готуватись серійні моделі до початку виробництва. Але наразі все виглядає так, що компанія Infiniti нарешті намітила плани свого майбутнього на кілька найближчих років – і нас чекає чимало цікавих моделей!