Cities: Skylines 2 створювали з ціллю отримати 30 FPS

Colossal Order, розробники Cities: Skylines 2, розповіли, що гру створювали з метою отримати 30 FPS. За їх словами, в подібній грі немає реальної потреби у вищих FPS. Про це повідомили PC Gamer.

Реліз Skylines 2 відбувся вчора і чимало користувачів у мережі почали скаржитись, що навіть з найкращими характеристиками ПК, гра працює у 25-30 FPS. Розробники пояснили, що це була їх ціль, і вони націлились на те, щоб зробити інтерфейс більш плавними та уникнути підвисань.

Однак попри націлювання на 30 кадрів в секунду, розробники не заперечують, що 60 FPS також грі не завадить, тому продовжать працювати над оптимізацією.

Наше моделювання побудовано навколо очікуваної швидкості оновлення 30 FPS. Однак отримати 60 FPS не завадить, оскільки це може сприяти кращому візуальному ефекту порівняно з часовими ефектами, тому, незважаючи на те, що нашою метою є 30, ми не маємо наміру обмежувати чи припиняти роботу з оптимізації лише тому, що досягаємо її на рекомендованому обладнанні. Ми просто не віримо, що 60 кадрів в секунду принесе довгострокову користь, особливо тому, що ми стикаємося з проблемами рендерингу як зблизька, так і з великої відстані.

Нагадуємо, що реліз Cities: Skylines 2 відбувся 24 жовтня для PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК.