Ілон Маск критикує роботу з дому та вважає, що такі працівники «відірвані від реальності»

Мільярдер Ілон Маск переконаний, що люди, які працюють з дому, користуються перевагами тих, хто такої можливості не має. На його думку, такі люди також «відірвані від реальності». Про це бізнесмен заявив під час дзвінка щодо квартальних результатів Tesla, пише The Verge.

Таку думку Ілон Маск висловив під час обговорення збільшення відсоткових ставок та їхній вплив на доступність автомобілів.

«…як щодо всіх людей, які повинні приходити на завод і будувати автомобілі? Як щодо всіх людей, які мають ходити до ресторану, готувати вам їжу та доставляти її вам? Це як, про що ви говорите…», – сказав Ілон Маск.

Також мільярдера попросили прокоментувати цінову еластичність у нинішньому середовищі. У відповідь на це він пригадав, як спав на заводі, «тому що це мало значення», маючи на увазі зниження собівартості Tesla.

Між тим, фінансові результати Tesla в III кварталі 2023 року виявилися доволі неоднозначними. Приміром, дохід компанії порівняно з минулим роком збільшився на 9%, до $23,4 млрд. А от чистий прибуток зменшився на 44%, до $1,85 млрд. І це притому, що відвантаження автомобілів Tesla за рік зросло на 27%, до понад 435 тис. одиниць.