Перший трейлер четвертого сезону серіалу «Заради всього людства» / For All Mankind

Сервіс Apple TV+ показав перший офіційний трейлер четвертого сезону серіалу «Заради всього людства» / For All Mankind. Його прем’єра запланована на 10 листопада. Про це пише 9to5Mac.

Більше частина сюжету нового сезону розгортатиметься довкола астероїда в космосі. Але ж «Заради всього людства» – це не лише науково-фантастичний серіал, а й драма. Тому сюжетна лінія минулих сезонів також продовжуватиметься.

У четвертому сезоні зіграють Джоел Кіннаман, Кріс Маршалл, Тобі Кеббелл, Тайнер Рашінг, Деніел Стерн. Нові епізоди 10-серійного сезону виходитимуть щотижня до 12 січня 2024 року.

Нагадаємо, що науково-фантастичний серіал був створений Рональдом Д. Муром, Меттом Волпертом та Беном Недіві для Apple TV+. Прем’єра першого сезону відбулася в 2019 році.

Серіал розповідає про альтернативну історію підкорення космосу, де СРСР першим висаджує людину на Місяці. Щоб перемогти у піар-гонці Холодної війни, США відправляють на супутник команду космонавтів у пошуках води. Космічне суперництво триватиме й досягне неабиякого розмаху.