В браузері Arc з’явиться штучний інтелект

The Browser Company, розробники браузера Arc, також застрибають на потяг штучного інтелекту й тестують Max версію браузера з кількома цікавими функціями.

Команда розробників довго працювала над тим, що підібрати функціональність, яка не перенавантажуватиме користувачів, а допоможе їм комфортніше користуватися браузером. Тож Arc Max поки що має лише 5 способі застосування штучного інтелекту:

  • Запитати на сторінці: через Cmd + F / Ctrl + F ви зможете отримати відповідь на будь-яке запитання.
  • 5-секундне прев’ю: наведіть курсор на посилання та натисніть Shift, щоб отримати невелике прев’ю того, що вас очікує на сайті.
  • Запитайте ChatGPT: почніть писати ChatGPT у пошуковій стрічці, натисніть Tab та отримайте відповідь на будь-яке запитання від ChatGPT.
  • Охайні вкладки: просто закріпивши ту чи іншу вкладку, Max автоматично перейменує її змінивши назву на коротку та інформативну
  • Охайні завантаження: якщо ви будете завантажувати якийсь файл з браузера, замість img_3123.jpg ви отримаєте назву, яка передає зміст цього файлу.

Наразі ці функції доступні лише на macOS. Щоб почати користуватися Arc Max необхідно відкрити командну стрічку через сполучення клавіш Cmd + T, написати Arc Max та натисну Enter, після чого обрати Turn on Max та всі необхідні функції.

Для користувачів Windows зараз відкритий список очікування, де можна ввести свій імейл та отримати сповіщення щойно Arc Max стане доступним для ОС Microsoft.