Коли і як дивитися презентацію Google Pixel 8

Made by Google, презентація, на якій компанія покаже нові смартфони Google Pixel 8 та 8 Pro, пройде 4 жовтня о 17:00. Подивитися її можна буде на офіційному YouTube каналі.

Вже відомо, що окрім нових телефонів, на презентації також покажуть нові Pixel Buds та Pixel Watch. Крім того, завтра очікується реліз Android 14.

З офіційного прев’ю Google та інсайдерської інформації Pixel 8 Pro отримає нову систему камер: ширококутну лінзу на 50 Мп, ультраширококутну на 48 Мп з макрофокусом та ще одну телефото лінзу на 48 Мп з 5х зумом. Смартфон матиме такий же екран як і попередник.

Звичайний Pixel 8 буде трохи меншим за попередника та матиме систему камер з двох лінз: ширококутну на 50 Мп та ультрашироку з макрофокусом на 12 Мп. Крім того, обидва смартфони отримають 10,5 Мп фронтову камеру.

Очікується, що смартфони також можуть отримати технологію staggered HDR, яка дасть якіснішу картинку та інші покращення, які використовуватимуть штучний інтелект.

Всередині Pixel 8 та 8 Pro буде стояти новий чип Tensor G3. Смартфони матимуть 8 та 12 ГБ оперативної пам’яті відповідно. Молодша модель коштуватиме $699, у той час, як старша — $999, що в обох випадках на $100 дорожче за торішні пристрої.