Google запускає оновлений курс «Основи AI», він складається з 36 коротких відео

Google оголосив про перезапуск безкоштовного онлайн-курсу «Основи AI». Він складається з 36 коротких практичних відео тривалістю в середньому 5 хвилин. Реєстрація на оновлений курс відкрита за посиланням.

У відео пояснюється, як використовувати штучний інтелект для роботи, бізнесу та повсякденного життя, навіть без навичок програмування.

Після навчання на курсі учасники зрозуміють:

  • Для яких задач можна використовувати штучний інтелект;
  • Які ризики треба враховувати при роботі із AI та на яких принципах побудоване відповідальне використання цієї технології;
  • Як будувати стратегії трансформації бізнесу з AI та команду, що їх впровадить;
  • Як застосовувати готові AI-рішення в різних сферах – від маркетингу до управління закладами громадського харчування  – навіть без знань у галузі кодування.

Курс можна проходити у власному темпі, оскільки відео розміщені на платформі та доступні для перегляду у будь-який час. Крім того, на платформі є зручні додаткові матеріали, які містять основну інформацію з відео та самостійні завдання, щоб отримані під час курсу знання можна було одразу перетворити на дії.

У всіх слухачів курсу «Основи AI» буде можливість отримати сертифікат про його завершення від Projector Institute за підтримки Google.

Проєкт реалізовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту із розвитку підприємництва Дія.Бізнес та Projector Institute.

Як відомо, Google анонсував курс «Основи AI» навесні цього року, він тривав у травні-червні. Курс переглянула 57 тис. українців. Google зібрав основну практичну інформацію з цього курсу, доповнив її та розмістив на платформі, аби ще більше людей, які чули про штучний інтелект, але ще активно ним не користуються, могли здобути ці навички.