EA SPORTS WRC – нові подробиці про ралійний симулятор від Codemasters

EA SPORTS та Codemasters оприлюднили новий великий трейлер, присвячений особливостям анонсованої нещодавно EA SPORTS WRC. У трейлері йдеться про реалістичність та автентичність гри, участь реальних ралійних пілотів у розробці, ретельне відображення автомобілів різних епох та ралійних трас.

У EA SPORTS WRC буде понад 200 ралійних ділянок у 18 реальних локаціях, де у різні часи проходили або проходять зараз перегони World Rally Championship. 17 локацій з’являться на старті гри, останню, Central European Rally (Німеччина, Австрія, Чехія), яка дебютує лише цього року, додадуть пізніше. Взагалі-то у новій WRC від Codemasters буде більше ніж 600 км ралійних трас, а деякі з ділянок мають довжину понад 30 км.

У грі буде понад 70 ралійних авто різних епох. Усі машини сезону 2023 року класів WRC, WRC 2 та Junior WRC, а також машини різних епох, починаючи з 1970-х років і включаючи брутальні авто класу Group B. Повний перелік автомобілів можна подивитися за посиланням.

Новинка сезону WRC 2022-23 років – гібридна електрична система – буде реалізована і в грі від Codemasters. Крім того, розробники приділили увагу покращенню керування авто, їх поведінці на різних покриттях, аеродинаміці, схемам керування та допомозі тощо.

У наступному відео розробники обіцяють розказати про ігрові режими та кар’єру в EA SPORTS WRC.

Нагадаємо, EA SPORTS WRC виходить вже 3 листопада 2023 р. на Windows ПК (EA app, Steam, EGS), PlayStation 5 та Xbox Series X/S. Попереднє замовлене вже відкрито, вартість стандартної версії на Steam – 1 299 грн.