У ПриватБанку розказали, які товари українці найчастіше купують в розстрочку

Українці щомісяця купують за програмами ПриватБанку «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка» товарів на суму майже 1,6 млрд грн. Про це повідомляє пресслужба фінустанови.

За словами керівника Напрямку торгового еквайрингу банку Сергія Макаренка, середня вартість товарів, які купуються за програми розстрочки, становить понад 13 тис. грн.

Майже 23% користувачів послуги онлайн-кредитування установи оформляють розстрочку на купівлю смартфонів, близько 9% – на придбання ноутбуків та іншої електроніки та комп’ютерної техніки, а 6%  – на купівлю великої побутової техніки.

В ПриватБанку також зауважили, що купівля товарів у розстрочку через вказані сервіси є найдоступнішою для їхніх клієнтів, зважаючи на відсутність комісії за списання платежів із кредитних коштів.

«Клієнти ПриватБанку мають можливість миттєво оформити розстрочку на сайтах та в магазинах всіх найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів», – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що клієнти ПриватБанку, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили цифрову картку через Приват24, можуть отримати «фізичну» картку з доставкою поштою.