Google оновила логотип Android та випустила пакет оновлень для додатків і сервісів

Компанія Google випустила пакет оновлень для своїх додатків і сервісів та представила новий логотип Android, повідомляє The Verge.

Приміром, віджет At a Glance отримав оновлений дизайн і пропонує більше корисної інформації про місцеву погоду, події та подорожі користувача. Також компанія оновила Wallet, щоб полегшити завантаження перепусток зі штрих-кодами та QR-кодами, додавши функцію імпорту фотографій.

Водночас додаток Lookout, який надає описи зображень для людей з вадами зору або сліпотою, тепер зможе краще описувати сцени та відповідати на майбутні питання. А от Android Auto додає підтримку приєднання до дзвінків Zoom та Webex, щоправда, лише в аудіо форматі.

Щодо оновлення логотипа Android, то тут можна помітити одразу кілька змін. Приміром, він отримав шрифт, наближений до того, який використовується в логотипі Google. Крім того, Android тепер писатиметься з великої літери. Натомість робот матиме тривимірний вигляд із кольоровими варіаціями.

Нагадаємо, що це – не остання новина від Google цієї осені. На 4 жовтня компанія планує щорічну презентацію, під час якої вона, ймовірно, представить наступні смартфони Pixel.