Sony PlayStation купує преміальний бренд навушників Audeze

Sony Interactive Entertainment (SIE, підрозділ Sony PlayStation) уклала угоду про купівлю виробника навушників преміум-класу Audeze. Про це повідомляє Engadget.

Це допоможе компанії продовжити інновації, коли справа доходить до звукового супроводу ігор для PlayStation. Умови угоди не розголошуються. При цьому в SIE уточнили, що Audeze продовжуватиме працювати незалежно і розроблятиме продукти для різних платформ.

«Ми раді привнести досвід Audeze в екосистему PlayStation, спираючись на значні успіхи, яких ми досягли з технологією Tempest 3D AudioTech для PlayStation 5 та бездротовою гарнітурою Pulse 3D», – заявив старший віце-президент SIE із питань платформ Хідеакі Нішіно.

Sony зазначила, що технології Audeze забезпечують неперевершене звучання як для споживачів, так і для аудіопрофесіоналів, таких як звукорежисери.

До слова, дохід Sony в I кварталі цього фінансового року порівняно з минулим роком збільшився на 33%, до 3 трлн ієн ($20,7 млрд). Натомість операційний прибуток компанії впав на 31% і склав 253 млрд ієн.

З усім тим, Sony підвищила свій прогноз доходів на весь рік на 6% до 12,2 трлн ієн. Це пов’язано із сильним показникам ігрового підрозділу PlayStation.