Epic Games Store пропонує розробникам 100% доходу за тимчасову ексклюзивність

Epic Games анонсувала програму Epic First Run, яка дозволить розробникам отримувати 100% доходу протягом 6 місяців ексклюзивного розповсюдження в Epic Games Store.

У разі участі в Epic First Run розробник, що має новий проєкт, який ще не виходив на інших платформах або у підписних сервісах, буде протягом 6 місяців отримувати увесь дохід з продажів, не відраховуючи частки Epic. Після закінчення цього часу дохід буде розподілятися за стандартною схемою Epic Games Store – 88% розробнику, 12% магазину. При цьому розробники увесь цей час можуть продавати свою гру на власному сайті або таких платформах безключової інтеграції як Humble Bundle, GOG, Fanatical, Green Man Gaming та деяких інших.

Програма Epic First Run стартує з 16 жовтня 2023 р. Ймовірно така щедра пропозиція Epic Games Store може спонукати багатьох розробників запускати власні ігри спершу на EGS у режимі Дочасного доступу, а потім на інших платформах. Epic Games продовжує нарощувати аудиторію, яка наразі налічує 230 млн акаунтів, 68 млн з яких активні протягом місяця.