Представлено Infiniti QX Monograph Concept: це новий Infiniti QX80?

В сегменті великих позашляховиків зараз гаряче, всі ключові «гравці» представили геть нові або оновлені автомобілі. То ж компанія Infiniti намагається не відставати: схоже, готується запуск Infiniti QX80 нової генерації. Як буде виглядати автомобіль – вже зрозуміло. Завдяки концепт-кару Infiniti QX Monograph Concept.

Традиційно великі розміри, рівна лінія підвіконня, горизонтальний капот, ледь опуклі дверцята. Загальний стиль великого позашляховика навряд чи зміниться. Але концепт-кар Infiniti QX Monograph Concept обіцяє багато цікавих деталей.

Наприклад, приховані ручки дверцят. Або новий логотип – він об’ємний, а його вершина символізує дорогу, що тягнеться далеко-далеко. Також варто зауважити А-подібні лінії решітки радіатори: вони наче продовжують логотип. Нарешті, зверніть увагу на двоповерхові фари та суцільні задні ліхтарі, що нагадує клавіші піаніно.

Зараз не відомі технічні характеристики майбутнього автомобіля. Та й концепт-кар Infiniti QX Monograph Concept створений геть не для цього – він лише демонструє розвиток дизайну. А також натякає, що серійний Infiniti QX80 з’явиться вже незабаром: приблизно за пів року. Ну що, вже збираєте гроші?