Slack оголосив про оновлення інтерфейсу, це має покращити робочі процеси

Корпоративний месенджер Slack оголосив про оновлення інтерфейсу. Це має полегшити перегляд інформації, яка необхідна для роботи користувачів. Про це повідомляє TechCrunch.

У компанії кажуть, що продукт змінився, і команда розробників хотіла, щоб інтерфейс краще відображав стан Slack на сьогоднішній день.

«Ми додали набагато більше інструментів і можливостей в основний продукт Slack, який справді перетворився з інструмента для спільної роботи на повноцінну платформу для підвищення продуктивності», – розповів директор з продукту Slack Ноа Вайс.

Однією з ключових ідей дизайну була централізація великої кількості інформації. Наприклад, переписка з контактами – тепер вона зібрана в одній вкладці. Також з’явилася вкладка Активність. В ній можна одразу побачити повідомлення та реакції з усіх робочих просторів користувача.

Всі відкладені завдання тепер знаходяться на сторінці «Пізніше». А кнопка «Більше» надає доступ до робочих процесів, інтегрованих корпоративних додатків та нових полотен.

У компанії також додали, що прагнуть забезпечити майбутнє платформи з урахуванням генеративного штучного інтелекту, знаючи, що ШІ відіграватиме ключову роль в допомозі людям знаходити та узагальнювати зростаючий обсяг інформації на платформі.

Нагадаємо, що Slack запустили в тестовому режимі в 2013 року, а вже роком пізніше відбувся його публічний реліз. Навесні цього року компанія анонсувала запуск месенджера на основі ШІ.