Call of Duty тепер публічно ганьбить читерів у режимі реального часу

З метою боротьби з читерством, Call of Duty тепер публічно ганьбить читерів у режимі реального часу, коли їх виганяють з гри. Ця нова функція з’явилася в останньому сезоні CoD: Modern Warfare II та п’ятому сезоні CoD: Warzone, як частина оновлення античитерської системи Ricochet.

Коли Ricochet ідентифікує та видаляє «проблемного гравця», гра сповіщає про це всіх гравців у матчі через стрічку вбивств. Це дозволяє всім гравцям підтвердити, що вони мали справу з читером і що системи Activision змогли ідентифікувати та видалити гравця-порушника з гри.

Хоча інформування гравців про те, що когось вигнали з гри за шахрайство, не є новою концепцією для гри, це довгоочікуване оновлення від команди Ricochet. Протягом останніх кількох років вона використовувала різні стратегії, щоб вивести з гри шахраїв і зловити підозрюваних у хакерстві. Попередні заходи охоплювали такі кроки, як позбавлення шахраїв можливості бачити ворогів, відбирання у них зброї та надавали чесним гравцям можливість створити щит від читерів.

Віднедавна команда Ricochet використовує клони реальних гравців проти виявлених та підозрюваних у шахрайстві. Якщо потенційний хакер взаємодіє з одним із цих клонів, його шахрайство стає очевидним.