Компанія Ajax продовжує збільшувати свій пакет пристроїв системи охорони. На цей раз виробник запускає в продаж KeyPad Touchscreen. Це невеликий сенсорний екран, який дозволяє керувати охоронною системою та автоматизувати роботу з «розумними» гаджетами.

Сам KeyPad Touchscreen розміщується на стіні. Його габарити становлять 172×82×26 мм. Він може працювати автономно від батарейки (має працювати до півтора року), або від блока живлення (тоді батарейки все одно використовуватиметься як резервне живлення). На корпусі є 5-дюймовий (854×480 пікселів) сенсорний IPS-дисплей з темною або світлою темами. Сам пристрій також може бути в білому або чорному кольорі.

Ajax представив KeyPad Touchscreen — бездротовий сенсорний екран для керування системою безпеки та «розумними» пристроями

Під дисплеєм є невеличка зона для ідентифікації картки чи смартфона користувача. Разом із цим також є можливість ідентифікації користувача за паролем. При цьому пристрій має датчик наближення, який вмикатиме дисплей з наближенням користувача до нього.

KeyPad Touchscreen дозволить керувати не лише сигналізацією, але й окремими зонами охорони (наприклад, поставити під нагляд окремі частини будинку чи офісу, де наразі нікого немає). Також на екрані є тривожні кнопки для оповіщення про тривогу, пожежу та невідкладну допомогу. Додатково в корпусі є й динамік для сповіщення про тривоги, відчинення, затримки на вхід/вихід та інші події.

Ajax представив KeyPad Touchscreen — бездротовий сенсорний екран для керування системою безпеки та «розумними» пристроями

Такий дисплей також дозволяє співпрацювати з іншими «розумними» гаджетами, які працюватимуть разом з системою охорони (наприклад, автоматично зачинятиме ролети на вікнах, коли приміщення переводиться у відповідний режим безпеки, вимкнути світло, розетки тощо).

Вартість Ajax KeyPad Touchscreen становить 8 199 гривень. Пристрій вже можна купити в мережі партнерів виробника.