Samsung Galaxy S24+ помічено на Geekbench: стали відомі ключові характеристики і перші результати в бенчмарках

Samsung, після нещодавнього запуску Galaxy Fold5 і Galaxy Flip5, переносить свою увагу на серію Galaxy S24, запуск якої очікується в 1 кварталі 2024 року. Samsung Galaxy S24+ вже був помічений у списку протестованих гаджетів на сайті тесту Geekbench, де були розкриті ключові деталі продуктивності та специфікації, пише MySmartPrice.

Samsung Galaxy S24+ стане наступником Galaxy S23+, представленого на початку цього року. Список Geekbench надав деякі важливі деталі про майбутній смартфон:

  • Номер моделі: SM-S926U;
  • Процесор: Qualcomm Snapdragon під кодовою назвою Pineapple («Ананас»). Ймовірно це буде Snapdragon 8 Gen 3, який значно відрізняється від Snapdragon 8 Gen 2 – пікова частота 3,3 ГГц для основного ядра, три ядра з тактовою частотою 3,15 ГГц, ще два ядра з тактовою частотою 2,96 ГГц і ядра з нижчою тактовою частотою 2,27 ГГц;
  • Графіка: Adreno 750, оновлення в порівнянні з чипом Adreno 740, який використовується в Snapdragon 8 Gen 2;
  • Оперативна пам’ять: Варіант, вказаний на Geekbench, має 8 ГБ оперативної пам’яті, але очікується, що Samsung випустить версію з 12 ГБ оперативної та щонайменше 256 ГБ внутрішньої пам’яті;
  • Операційна система: Android 14, ймовірно, з фірмовою оболонкою One UI 6;
  • Оцінки в Geekbench: Galaxy S24+ набрав 2223 бали в одноядерних і 6661 в багатоядерних тестах в Geekbench 6.

Інформація зі списку Geekbench загалом відповідає очікуванням від флагманської моделі Galaxy S24+, компанія Samsung за останні декілька років оновлює ключові характеристики своїх базових флагманів, не вдаючись до кардинальних змін. Тому можна розраховувати на кращий екран, процесор, пам’ять, бездротові протоколи та можливості камер в новій серії Galaxy S24.