NASA хоче цього року запустити власну стримінгову платформу NASA+

NASA взялося за вдосконалення своїх цифрових платформ. З цією метою агентство оновлює свої сайти nasa.gov і science.nasa.gov та додаток NASA.

«Наше бачення полягає в тому, щоб надихати людство за допомогою єдиного вебресурсу NASA світового класу, – пояснили в агентстві. – Спадщина NASA надає можливість значно покращити користувацький досвід для громадськості, якій ми служимо. Модернізація наших основних вебсайтів з технологічної точки зору та оптимізація взаємодії громадськості з нашим контентом в інтернеті є важливими першими кроками на шляху до того, щоб зробити інформацію нашого агентства більш доступною, відкритою та безпечною».

У межах цих планів агентство також анонсувало запуск цього року власної стримінгової платформи NASA+. Її користувачі отримають доступ до прямих репортажів агентства та інших відео. Все це буде безплатним та не міститиме реклами.

NASA+ буде доступна на мобільних пристроях через застосунки на iOS і Android, стримінгових відеоплеєрах та в інтернеті.

До слова, раніше повідомлялося, що NASA розробляє систему, яка дозволить астронавтам виконувати маневри, проводити експерименти тощо за допомогою природно-мовного інтерфейсу, схожого на ChatGPT.