Sengoku Dynasty – симулятор життя у феодальній Японії

Студія Superkami та видавець Toplitz Productions оголосили дати виходу у Дочасному доступі Steam гри Sengoku Dynasty, симулятора життя у феодальній Японії. Дочасний доступ розпочнеться 10 серпня 2023 р.

Sengoku Dynasty – це черговий спіноф дуже популярного симулятора виживання і відбудови середньовічного поселення Medieval Dynasty від студії Render Cube. Ця гра має Steam-рейтинг 90% і продалася лише на платформі Valve накладом від 620 тис. до 1,7 млн.

Після успіху Medieval Dynasty видавець Toplitz Productions замовив декільком іншим студіям ігри з майже такою самою ігровою механікою в інших сетингах: Wild West Dynasty (вже в Дочасному доступі, Steam-рейтинг 34%), Pirate’s Dynasty (заплановано на 3 квартал 2023 р.) і ось ще Sengoku Dynasty. Крім того, до серії входять ігри Farmer’s Dynasty (2019 р., Steam-рейтинг 78%) та Lumberjack’s Dynasty (2021 р., Steam-рейтинг 73%).

Повторимося, розробники в усіх проєктів різні, тож чи буде Sengoku Dynasty такою ж непоганою, як Medieval Dynasty, чи її спіткає доля Wild West Dynasty, ми поки що не знаємо. Але вже 10 серпня 2023 р. гра з’явиться у Дочасному доступі, тож бажаючі зможуть перевірити це самостійно.