A Twisted Path To Renown – нова гра від української студії Game-Labs

Стало відомо, що київська студія Game-Labs, автори ігор серії Ultimate General, Ultimate Admiral та This Land Is My Land, працюють над новим проєктом – шутером A Twisted Path To Renown.

Про це студія повідомила під час звернення до гравців в This Land Is My Land, пояснюючи повільний прогрес в оновленні цієї гри.

A Twisted Path To Renown – це не пряме продовження This Land Is My Land, хоча події гри відбуваються у тому самому сетингу Дикого заходу у 1899 році. Цього разу ми, схоже, будемо грати не за індіанця, який воює проти білих колоністів, а за бандитів/шукачів пригод. За геймплеєм A Twisted Path To Renown – це PvEvP шутер від першої особи з механікою вилучення/пограбування (PvEvP extraction shooter), тобто такий собі Hunt: Showdown, але без містики. Хоча останнє поки що не точно.

Більше інформації про гру наразі нема, але є декілька скриншотів і вони начебто непогані. Слідкуємо за анонсами від Game-Labs.

Нагадаємо, у 2021 році київська студія Game-Labs, яка працює на ринку з 2013 року і випустила за цей час шість ігор, стала частиною шведського ігрового холдингу Stillfront. Сума угоди склала $32,5 млн.