Red Dead Redemption отримала новий рейтинг у Південній Кореї. Ремастер?

Як пише Gematsu, action/adventure Red Dead Redemption від студії Rockstar San Diego отримала новий рейтинг у Південній Кореї. Це може свідчити про підготовку до релізу ремастера гри.

The Game Rating and Administration Committee Південної Кореї оприлюднила новий рейтинг Red Dead Redemption, який було подано 5 червня 2023 р. і розглянуто 15 червня 2023 р. Новий рейтинг має класифікаційний номер CC-NV-230615-001. Зазвичай у Південній Кореї класифікаційні номери NV відносяться до консольних ігор, тоді як NP стосується ігор для ПК, хоча наявність рейтинга для консолі не виключає існування версії для ПК, і навпаки.

Нагадаємо, Red Dead Redemption вийшла лише на PlayStation 3 та Xbox 360 у травні 2010 р. Порт гри для ПК або оновлена версія для сучасних платформ так і не були випущені. Але після успіху Red Dead Redemption 2 чутки щодо порту першої частини гри час від часу з’являються.

Рейтинги для оригінальних версій Red Dead Redemption для PlayStation 3 та Xbox 360, Undead Nightmare Collection (PlayStation 3, Xbox 360) та GOTY Edition (PlayStation 3, Xbox 360) вже існували у Кореї до появи нового рейтингу.

Rockstar Games не анонсував оновлену версію Red Dead Redemption, але поява цього рейтингу може вказувати на те, що вона планується.

А ви хотіли б побачити ремастер першої Red Dead Redemption?