В липні каталог Apple Arcade доповнять Stardew Valley, Slay the Spire та Ridiculous Fishing

Список ігор в каталозі Apple Arcade періодично доповнюється. Як повідомила компанія, наступного місяця підписники сервісу зможуть пограти в класичні інді Stardew Valley, Slay the Spire та Ridiculous Fishing.

Окремо зазначається остання, яка вийде в 3D та матиме повну назву Ridiculous Fishing EX. Оновлена версія запропонує змагальний режим з частими оновленнями челенджів та таблицями лідерів, а також додатковий мод. Також рибалка запропонує незвичні снасті та інструменти на кшталт бензопили чи тостера.

Цікаво, що команда студії Vlambeer, яка закрилася три роки тому, знову зібралася виключно для цього проєкту та з нуля почала нову версію Ridiculous Fishing EX. Результат її роботи можна буде побачити вже 14 липня.

Slay The Spire з’явиться трохи раніше. Сюжет добре знайомий — покроковий бій з різними створіннями за допомогою карток можливостей. Реліз заплановано на 7 липня.

А вже 21 липня в каталозі з’явиться Stardew Valley. Популярний симулятор ферми дозволить модернізувати поселення, влаштовувати різні події, матиме рибальські ставки та домашніх тварин.

Серед інших ігор, які також будуть доступні в Apple Arcade найближчим часом, стануть Lego Duplo World+, Hello Kitty Island Adventure. Разом з цим Mini Motorways, Mini Metro+, Cut the Rope Remastered, What the Car? та Jetpack Joyride 2 отримають оновлення.