Jagged Alliance 3 – новий геймплейний трелер

Реліз покрокової тактичної стратегії Jagged Alliance 3, яка має продовжити славетну серію ігор, перша з яких вийшла ще у 1995 р., наближається. Тож тримайте новий геймплейний трейлер.

У відео можна побачити як бойові моменти, так і керування загонами найманців, тренування міліції, ремонт зброї, отримання контрактів тощо. Взагалі-то здається, що Jagged Alliance 3, розробка якої була анонсована 2004 р., а потім потрапила у виробниче пекло через криворуких росіян, нарешті повертається до класичних механік. Тому що усі ці Jagged Alliance Online, Jagged Alliance: Back in Action, Jagged Alliance: Crossfire, Jagged Alliance: Flashback, Jagged Alliance Online: Reloaded та Jagged Alliance: Rage!, що виходили у 2012–2018 рр. – це було дуже погано.

Нагадаємо, зараз розробкою займається болгарська Haemimont Games (Tzar: The Burden of the Crown, Tropico 3–5, Surviving Mars), а сама гра має вийти на Steam вже 14 липня 2023 р., менше ніж за місяць.

На жаль, російські найманці Іван та Ігор Долвічі нікуди з Jagged Alliance 3 не щезли. Ба більше, Іван Долвіч вважається начебто талісманом серії і його зображення використовується на усіх промо-матеріалах.